Bor du i Helsingborg och är sugen på en skönhetsbehandling? Då kan vi varmt rekommendera SKIN RETREAT på Karl X Gustavs gata 26. Här kan du boka in dig på behandlingar som brow lift, Microneedling eller kemisk peeling. Vill du veta mer om dessa tre behandlingar? Läs då vidare det här inlägget, för nu kommer vi berätta mer om vad de innebär 🙂

Brow lift

Både Brow Lift och Lash Lift är två semi-permanenta behandlingar för franar och bryn. Behandlingarna håller i upp till 12 veckor beroende på hur du sköter områden efter behandlingen.

Lash Lift går ut på att böja fransarna och göra den fylligare naturligt. Likaså med Brow Lift där brynen görs fylligare och formas, vilket är perfekt när du vill slippa fixa dig varje morgon men ändå se fixad ut!

Microneedling

Innan en behandling med microneedling görs kommer hudterapeuten först göra en hudanalys och gå igenom förväntade resultat baserat på vilken typ av hud du har. Så börja med att kontakta din salong för en konsultation först.

Microneedling är en behandling som har blivit väldigt populär de senaste åren. Behandlingen görs med Dermapen4 och metoden används för att minska synligheten av fina linjer, stora porer, akneärr, pigmenteringar och rosacea. Resultatet blir en hud full av lyster och spänst.

Kemisk peeling

Med en kemisk peeling kan du på ett snabbt och effektivt sätt förbättra hudens struktur och jobba på specifika problem i huden så som pigmenteringar. Behandlingen stimulerar nybildning av hudceller för en fräschare hud med slätare yta.

Retinol Boost är en typ av kemisk peeling som är effektiv för att ta bort döda hudceller, minska synlighet av fina linjer och samtidigt jobba på nybildning av kollagen. Porerna kommer dra ihop sig och eventuella akneärr kommer bli mindre synliga. Den kemiska peelingen jämnar även ut hudtonen. I en behandling med kemisk peeling kombineras AHA- och PHA-syra, beroende på önskat resultat och behandling.